Foglalási Feltételek

Foglalási, fizetési és lemondási feltételek

Egyéni vendégeink esetében amennyiben a panzió ajánlatában más feltételt nem határozott meg, a fizetési, lemondási és módosítási feltételek a következők:

  1. A vendég a szállás lefoglalásával, a foglaló vagy a foglalás teljes összegének kifizetésével elismeri, hogy a foglalási és lemondási feltételeket megismerte, és azokat elfogadja!
  2. A Gyopár Panzió szálláshelyfoglalást e-mail, telefon és személyes megkeresés útján fogad el, melyet minden esetben írásos visszaigazolásunk véglegesít.
  3. Ajánlatkérés esetén a Gyopár Panzió ajánlatot küld. Amennyiben az ajánlat elküldésétől számított 48 órán belül nem érkezik konkrét rendelés, úgy a Szolgáltató ajánlati kötöttsége megszűnik. Ajánlattételünk nem minősül visszaigazolásnak!
  4. Csoportos foglalás esetén kérje egyedi ajánlatunkat.
  5. Kérjük a foglalni szándékozó vendégeket, hogy a foglalás során szíveskedjenek megadni igényeiket. Kérjük, hogy szíveskedjenek ügyelni az adatok pontos rögzítésére, különös tekintettel az elérhetőségek (telefonszám és e-mail cím) helyes megadására!
  6. A foglalásban megadott adatok helyessége a vendég felelőssége. Visszaélések elkerülése végett, amennyiben a vendég a foglalásban megadott telefonszámon, ill. e-mail címen nem elérhető, vagy az elérhetőség helytelennek bizonyul és így nincs lehetőség a foglalás jogszerűségének megerősítésére, a Gyopár Panzió fenntartja a foglalás törlésének jogát, mellyel az elszállásolásra vonatkozó jogigény is megszűnik.
  7. A teljes foglalás árát a vendégérkezés napján, a helyszínen kell kifizetni, de Szolgáltató egyedi megállapodás keretében adhat lehetőséget utólagos fizetésre is. (Amennyiben küldött előleget, akkor az előleg összegével csökkentett árat).
  8. Panziónk nem kéri a foglaló utalását, vendégeink a szállásdíj teljes összegét a helyszínen fizetik ki készpénzben vagy bankkártyával.

Érkezés-utazás
Check-in:

Szeretnénk jelezni, hogy Panziónkban  a szobákat érkezési napon az vendégeink számára minden nap 14:00 órától - 18:00 óráig biztosítjuk. Amennyiben korábban érkeznének és a lefoglalt szobát munkatársaink időben előkészítik, úgy azt 14:00 óra előtt is elfoglalhatják, melyhez előzetes telefonos egyeztetés szükséges, 18:00 óra után érkezés esetén is kérjük az előzetes egyeztetést.  

Check-out:

Kijelentkezés, a távozás napján a szobát  10:00 óráig szíveskedjenek elhagyni. Abban az  esetben, ha a szobát 10:00 óra után, de 14:00 óra előtt elhagyják, a napi szobaár 10%-át számoljuk fel óránként, 14:00 óra után pedig egy újabb éjszakát számítunk fel.

 

Foglaló utalása esetén, számlaszám:  Herczeg Tibor OTP 11733041-20036074

-

Kérjük tekintse meg házirendünket!